Камелія

550грн

Камелія

550грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Посмотреть другие растения в категории:  .
Оцените товар:
12345 (25 голос(а\ов), средняя оценка: 3.64 из 5)
Loading...
Поделитесь ссылкой:
Возможно Вас еще заинтересует

Опис товару

Камелії добре ростуть у м’якому кліматі – без різких перепадів температури та коливань вологості повітря протягом усього року (вона має бути високою – до 90%).

Втім, влітку більшість з них миряться зі зниженою вологістю. Ці гірські рослини люблять свіже повітря (якщо його притоку не буде, вони можуть розвинутися різні захворювання), але не переносять протягів. Влітку найкращим місцем для них стане ділянка у саду, на яку падає легка тінь від великих дерев.

Камелії виносять сильне затінення, проте для рясного цвітіння їм необхідно багато світла. Краще, якщо сонячні промені потраплятимуть на рослини вранці та ввечері. Вдень бажано підтримувати температуру в межах 20–23°C (до 25°C у полуденний годинник), вночі – 16–18°C. 

Квіткові бруньки формуються у серпні. Вони визрівають і опадають за умов тривалої холодної осені з повільним зниженням температури (з кінця серпня по середину листопада). З середини листопада денна температура має становити 7–9°C (вночі – 5°C). Щоб досягти рівного цвітіння рослин, можна допускати легкі нічні заморозки в першій декаді грудня (до -3 ° C, але не більше ніж на 5 годин). У січні денні та нічні температури підвищують (до 12°C та 8–10°C). За дотримання такого режиму камелії будуть цвісти 4-5 місяців. 

Пересаджують рослини під час відносного періоду спокою, який припадає на кінець цвітіння – найкращий момент, коли частина квіток ще залишилася на рослині, але листкові бруньки ще не відкрилися. Вибирають багатий перегноєм, важкий, але пухкий слабокислий грунт (pH 5,5-6,5). Її оптимальний склад: верховий торф, пісок, перегній, дернова земля у співвідношенні 1,5:1:1:1, з додаванням сірчанокислого алюмінію (1 столова ложка з гіркою на 10 л грунтової суміші) і соснового опаду, що перепрів, (0,5 частини) ). Поверхню субстрату бажано замульчувати перелиплим липовим листям (шаром 3-4 см).

Якщо немає можливості скласти такий грунт самостійно, додайте до готових сумішей опад сосни або липи, що перепрів. З пропонованих на ринку сумішей ідеальна японська «акадама» для бонсай. 

Камелії краще вирощувати в дерев’яних дубових діжках – рослини можуть прожити у них кілька десятків років. У приміщеннях, що добре провітрюються, використовують товстостінні неглазуровані керамічні горщики великих діаметрів. У рослин, отриманих із насіння, глибша коренева система, і їм необхідні горщики конічної форми. Для вирощених з живців та відводків підбирають більш плоскі контейнери.

Поливають камелії лише м’якою водою. Потрібно стежити, щоб вона не застоювалася у ґрунті та в піддоні. А підгодовують повним мінеральним добривом із мікроелементами – з березня по серпень раз на два тижні. Під час формування квіткових бруньок (у серпні) необхідно злегка підсушувати субстрат, але не до повного висихання. Підгодівлі – одна на місяць до початку зростання нових пагонів (березень). Якщо умови дотримані, камелії практично не потрібно обрізати. Достатньо видаляти пагони, що найбільш активно ростуть, на яких мало квіткових бруньок. При нестачі світла пагони, що швидко ростуть, схильні до вилягання, вкорочують на третину довжини або прив’язують до опори.

Додаткова інформація

Тип

цветущее растение

Висота ~

45-55см

🍀 Де купити Камелія?

В нашому інтернет-магазині 🌱 "iFlowers" запропоновано широкий асортимент Камелія, рослини представлені разноманітного сорту, віку, від чого залежить і ціна

🌸 Чи можна побачити реальне фото Камелія?

Звичайно, менеджер відправить вам живе фото Камелія на Viber перед доставкою

🌸 Ви доставляєте Камелія по Україні?

Так, по Києву доставляємо курьєрами, по Україні відправляємо транспортними компаніями-перевізниками

🍀 Як доглядати за Камелія?

Для кожної рослини на сторінці представлена коротка інструкція по уходу за рослиною
Гуртові ціни

 

Інтернет-магазин «iFlowers» пропонує Вам такі

ЗНИЖКИ

при загальній сумі замовлення:

від 2500 грн – 5%

 

Ціни можуть коригуватися в залежності від курсу валют

 Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.

Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів контакти

×
Расписание рабочего дня в магазинах

 

В праздничные дни Нового Года режим работы магазинов будет таким:

ул. Богатырская 3Є 31.12 и 1.01 не работает

пр-т. Лобановского 96 не работает с 31.12 по 02.01 (включительно)

Все заказы оформленные через корзину после 30 декабря будут обработаны 2 января.

С Новым 2017 Годом!

 

 спасибо за понимание:)

×