Міні орхідея сорт Лінн

310грн

Міні орхідея сорт Лінн

310грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Посмотреть другие растения в категории:  .
Оцените товар:
12345 (11 голос(а\ов), средняя оценка: 3.91 из 5)
Loading...
Поделитесь ссылкой:

Опис товару

Міні Фаленопсиси (карликові орхідеї) – невибагливі вічнозелені орхідеї, що постійно ростуть; їх види та квітучі майже цілий рік гібриди ідеальні для початківців. При правильному догляді фаленопсиси рясно, довго цвітуть і живуть у будинку до 7 років.

Для фаленопсисів потрібне тепле місце з розсіяним світлом без прямих сонячних променів. Добре ростуть фаленопсиси і в глибині кімнати при достатньому штучному висвітленні.

При нестачі світла і при зниженні температури менше 16 градусів у фаленопсисів, що підготувалися до цвітіння, можуть опадати бутони. Температура вмісту цих теплолюбних орхідей не повинна бути нижчою за 18 градусів (крім осені, коли потрібно близько 1-2 місяців утримувати фаленопсиси при температурі 16 градусів для закладання квіткових бруньок); зона комфорту для фаленопсисів знаходиться в межах 22-24 градуси. Полив має бути дуже помірним цілий рік, особливо взимку.

Субстрат не повинен сильно пересихати, але перед черговим поливом дайте йому трохи підсохнути – корінням фаленопсисів, крім води, потрібне повітря. При надмірному поливі можлива поява грибкових інфекцій. Поливна вода не повинна потрапляти в точку зростання – центр ризоми, щоб уникнути її гниття. Можна поливати фаленопсис методом «купання», наполовину опускаючи горщик з орхідеєю на короткий час у відро з м’якою водою, щоб субстрат просочився вологою. Фаленопсис вимагає постійної підтримки високої вологості повітря всіма можливими способами.

Обприскування листя та повітря навколо орхідеї потрібно проводити в режимі найдрібнішого розприскування, щоб вода виходила у вигляді «туману» і потрапляла на листя у вигляді «водяного пилу», а не крапель, які, стікаючи, можуть потрапити в серцевину розетки листя, що приведе до гниття. Під час обприскування вода не повинна потрапляти на квіти. При сухому повітрі орхідея може бути уражена щитівками.

Пересадка фаленопсису проводиться раз на 2 роки в грубий, пухкий орхідейний субстрат; горщик береться трохи більше, ніж раніше. При пересадці потрібно звести до мінімуму пошкодження тендітного коріння, що контактує з краями горщика; горщик береться трохи більше, ніж раніше. Влітку 2 рази на місяць потрібно удобрення орхідей у ​​слабкій концентрації (хворі рослини удобрювати не можна), в решту пори року, у тому числі взимку, рідко удобрювати в ще меншій концентрації. Фаленопсиси не утворюють псевдолуковіц і розмножуються дітками, що з’являються на стеблах квіток; коли коріння у молодих пагонів досягнуть довжини 5 см, їх можна відсаджувати в окремий горщик. Квіткові стрілки у фаленопсису красиво вигнуті або звисають (причому на одній квітковій пагоні орхідея може цвісти 2-3 рази, якщо обрізати квіткове стебло над 3-м або 4-м вузлом, поки він весь не процвів).

Укорочення стебла сприяє вторинному цвітінню фаленопсису з нижчого вузла і подовжує період цвітіння. Для високого квітконоса, що згинається під вагою квіток, ставиться підпірка якомога ближче до квітконоса, але не біля краю горщика, де є небезпека пошкодження великої кількості коренів.

Додаткова інформація

Висота ~

20см, < 25см

Діаметр горщика ~

5,5-6,5

Тип

цветущее растение

🍀 Де купити Міні орхідея сорт Лінн?

В нашому інтернет-магазині 🌱 "iFlowers" запропоновано широкий асортимент Міні орхідея сорт Лінн, рослини представлені разноманітного сорту, віку, від чого залежить і ціна

🌸 Чи можна побачити реальне фото Міні орхідея сорт Лінн?

Звичайно, менеджер відправить вам живе фото Міні орхідея сорт Лінн на Viber перед доставкою

🌸 Ви доставляєте Міні орхідея сорт Лінн по Україні?

Так, по Києву доставляємо курьєрами, по Україні відправляємо транспортними компаніями-перевізниками

🍀 Як доглядати за Міні орхідея сорт Лінн?

Для кожної рослини на сторінці представлена коротка інструкція по уходу за рослиною

Категории товаров

Гуртові ціни

 

Інтернет-магазин «iFlowers» пропонує Вам такі

ЗНИЖКИ

при загальній сумі замовлення:

від 2500 грн – 5%

 

Ціни можуть коригуватися в залежності від курсу валют

 Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.

Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів контакти

×
Расписание рабочего дня в магазинах

 

В праздничные дни Нового Года режим работы магазинов будет таким:

ул. Богатырская 3Є 31.12 и 1.01 не работает

пр-т. Лобановского 96 не работает с 31.12 по 02.01 (включительно)

Все заказы оформленные через корзину после 30 декабря будут обработаны 2 января.

С Новым 2017 Годом!

 

 спасибо за понимание:)

×