Диффенбахія тропік сноу

900грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Посмотреть другие растения в категории:  .
Оцените товар:
12345 (2 голос(а\ов), средняя оценка: 4.50 из 5)
Loading...
Поделитесь ссылкой:

Опис товару

Місце та освітлення

У зв’язку з строкатим забарвленням листя диффенбахії потрібен особливий догляд: вона є дуже світлолюбною рослиною, проте не любить прямих сонячних променів – вони можуть завдати їй шкоди. Ряболисті види більше люблять світло, так як при його нестачі забарвлення листя буде губитися. Види з однотонним забарвленням листя непогано переносять тінь і іноді вирощуються навіть у глибині кімнати, якщо немає протягів.

Один з важливих моментів, як доглядати диффенбахію, полягає в тому, що весь рік рослину містять при кімнатній температурі повітря, не знижуючи температуру нижче 15 градусів (ні взимку, ні вночі). Диффенбахія зовсім не переносить протягів – від них вона втрачає листя.

Полив

Навесні та влітку диффенбахія любить рясний полив, проте догляд повинен виключати надмірне перезволоження ґрунту – інакше квіти почнуть відмирати через застоювання води у горщику. Восени та взимку переходять на помірний полив, але без пересушування субстрату.

Вологість повітря

Сухе повітря в кімнаті, де стоїть рослина, небажане, тому квітка диффенбахія віддає перевагу догляду з регулярним обприскуванням кип’яченою водою. Раз на два тижні рослині обмивають листя.

Грунт та пересадка

Пересаджують рослину з лютого по травень, але для диффенбахії пересадка може бути замінена перевалкою при правильно підібраному ґрунті (без пошкодження земляної грудки). Важливо знати, як правильно пересадити диффенбахію: грунт повинен повітро- і водопроникний, пухкий і без вапна. Добре підходить для цієї рослини слабокислий субстрат. Для диффенбахії догляд обов’язково повинен містити хороший дренаж ґрунту.

Підживлення

Здійснюючи за диффенбахією догляд у домашніх умовах, обов’язково потрібно підгодовувати її навесні та влітку кожні 10 днів – рослині потрібні половинні дози добрив. Добриво не повинно містити вапно, використовувати рідкі мінеральні добрива, наприклад, «Віто». Також застосовують і органічні добрива.

Розмноження

Є кілька способів, як розмножити диффенбахію: рослина розмножується стебловими та верхівковими живцями, а також повітряними відведеннями. Для диффенбахії розмноження живцюванням може відбуватися цілий рік, а ось другий спосіб застосовується вкрай рідко.

Інше

Сік диффенбахії дуже отруйний, при попаданні на шкіру він викликає її подразнення, при попаданні на слизові оболонки в роті – пухлини та втрату дару мови. Після закінчення робіт з пересадки рослини потрібно вимити руки, а найкраще всі роботи робити в рукавичках.

Додаткова інформація

Висота ~

70-100см

🍀 Де купити Диффенбахія тропік сноу?

В нашому інтернет-магазині 🌱 "iFlowers" запропоновано широкий асортимент Диффенбахія тропік сноу, рослини представлені разноманітного сорту, віку, від чого залежить і ціна

🌸 Чи можна побачити реальне фото Диффенбахія тропік сноу?

Звичайно, менеджер відправить вам живе фото Диффенбахія тропік сноу на Viber перед доставкою

🌸 Ви доставляєте Диффенбахія тропік сноу по Україні?

Так, по Києву доставляємо курьєрами, по Україні відправляємо транспортними компаніями-перевізниками

🍀 Як доглядати за Диффенбахія тропік сноу?

Для кожної рослини на сторінці представлена коротка інструкція по уходу за рослиною
Гуртові ціни

 

Інтернет-магазин «iFlowers» пропонує Вам такі

ЗНИЖКИ

при загальній сумі замовлення:

від 2500 грн – 5%

 

Ціни можуть коригуватися в залежності від курсу валют

 Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.

Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів контакти

×
Расписание рабочего дня в магазинах

 

В праздничные дни Нового Года режим работы магазинов будет таким:

ул. Богатырская 3Є 31.12 и 1.01 не работает

пр-т. Лобановского 96 не работает с 31.12 по 02.01 (включительно)

Все заказы оформленные через корзину после 30 декабря будут обработаны 2 января.

С Новым 2017 Годом!

 

 спасибо за понимание:)

×