Сосна

от 132грн до 336грн

Сосна

от 132грн до 336грн

высота 25-35см 132грн
высота 35-45см 252грн
высота 45-55см 336грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

SKU:  Невідомо
Посмотреть другие растения в категории:  .
Оцените товар:
12345 (2 голос(а\ов), средняя оценка: 4.50 из 5)
Loading...
Поделитесь ссылкой:

Опис товару

Соснове дерево

Зростають вони швидко, особливо суттєвий приріст з року до 100 років – 50-70 см. Вічнозелене хвойне дерево сімейства соснових висотою до 40 м. Стовбур сосни прямий, кора червонувата, шарувата, відщеплюється тонкими пластинками, біля основи дерева вона набуває темно-бурого забарвлення . У молодих дерев сосни крона пірамідальна, у старих — широка, пухка, молоді пагони голі, зелені. Соснові бруньки смолисті, подовжено-яйцевидні, густо вкриті бурими лусочками. Листя голкоподібне, жорстке, зберігаються на дереві 2-3 роки. Цвіте сосна у травні-червні. Квітки сосни голі, однодомні, зібрані в шишки. Соснові зрілі шишки жовтувато-сірі, матові, при дозріванні насіння розтріскуються.

Застосування

Гілки і стовбур сосни пронизаний смоляними ходами, які наповнені смолою, яку зазвичай називають «живицею». «Живиця» має велике значення для рослини: загоює нанесені рани, відлякує шкідників. Добувають таку живицю шляхом підсочування. Використовується для отримання каніфолі, скипидару. Головне, що отримати її можна не лише з живого дерева, а й із соснового пня. Повітря в сосновому бору («смолистий») багате на озон і не містить мікробів. Соснові ліси здавна славляться сприятливими для людини властивостями.

У медицині широко застосовуються нирки, які необхідно встигнути зібрати провесною, поки вони не розпустилися. Нирки містять ефірні олії, смоли, крохмаль, дубильні та гіркі речовини. Соснова хвоя містить у великій кількості каротин та вітамін С. Завдяки цінності деревини, соснові ліси вважаються головним об’єктом лісоексплуатації.

Сосна звичайна відноситься до найдавніших лікарських рослин. Її хвоя входила до складу припарок та компресів ще 5000 років тому. У Стародавньому Єгипті соснова смола знаходилася в бальзамуючих складах. До речі, навіть зараз, через 3000 років, ці склади не втратили своїх бактерицидних властивостей. У Римі та Греції хвою використовували для лікування застуд. А на Русі для дезінфекції ротової порожнини, зміцнення зубів та ясен було прийнято жувати соснову смолу.

Соснова деревина широко застосовується у виробництві меблів. Використовується вона і в будові суден та вагонів. З неї сьогодні зводять портові споруди, греблі та причали. Сосновий ліс навіть називали «корабельним гаєм» або «щогловим лісом». А судна – «плавучими соснами». Соснова смола інтенсивно використовувалася корабельниками для обробки канатів, суден та човнів. Все це говорить про високі характеристики соснової деревини.

Однак, посадки сосен застосовуються і в інших цілях. Так, своєрідна соснова коренева система дозволяє попередити ерозію ґрунту, забезпечує оптимальний рівень вологості, оберігає обриви та яри від обсипання.

Додаткова інформація

Висота ~

25-35см, 35-45см, 45-55см

Тип

хвойное растение

🍀 Де купити Сосна?

В нашому інтернет-магазині 🌱 "iFlowers" запропоновано широкий асортимент Сосна, рослини представлені разноманітного сорту, віку, від чого залежить і ціна

🌸 Чи можна побачити реальне фото Сосна?

Звичайно, менеджер відправить вам живе фото Сосна на Viber перед доставкою

🌸 Ви доставляєте Сосна по Україні?

Так, по Києву доставляємо курьєрами, по Україні відправляємо транспортними компаніями-перевізниками

🍀 Як доглядати за Сосна?

Для кожної рослини на сторінці представлена коротка інструкція по уходу за рослиною
Гуртові ціни

 

Інтернет-магазин «iFlowers» пропонує Вам такі

ЗНИЖКИ

при загальній сумі замовлення:

від 2500 грн – 5%

 

Ціни можуть коригуватися в залежності від курсу валют

 Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.

Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів контакти

×
Расписание рабочего дня в магазинах

 

В праздничные дни Нового Года режим работы магазинов будет таким:

ул. Богатырская 3Є 31.12 и 1.01 не работает

пр-т. Лобановского 96 не работает с 31.12 по 02.01 (включительно)

Все заказы оформленные через корзину после 30 декабря будут обработаны 2 января.

С Новым 2017 Годом!

 

 спасибо за понимание:)

×